Om salonen

I hjertet af København, på Vester Voldgade 8, bydes du velkommen i en afslappet og inspirerende atmosfære. Salonen er indrettet i samarbejde med Københavns Møbelsnedkeri. Weinholt salon tilbyder forskønnende og behagelige frisørbehandlinger. Vi taler sammen om, hvad du gerne vil opnå med dit hår, og du får frisørens bud.

Anna Waldorff Weinholt har arbejdet som frisør i mange år – først hos Palma, derefter som partner i den økologiske frisør Zenz, og senest hos Studio Cim Mahony i Bredgade.

Annas baggrund som frisør i Grøn Salon, gør, at der i salonen er opmærksomhed på det bæredygtige og økologiske. Der er dog valgt flere flere farvesystemer, så alle farveresultater kan opnåes. Weinholt salon har derfor både IngrediColor, Elumen, Inoa og økologisk henna. Af produkter føres det danskproducerede og svanemærkede Ingredien, det amerikanske økologiske mærke John Masters og hudpleje fra danske, økologiske og Herbal Salvation.

Salonen overholder GDPR, databeskyttelsesforordningen. Vores bookingsystem Hairtools har overfor os også garanteret at de overholder forordningen. Hvis du ønsker at vide mere, tryk da på dette link: Cookie- og privatlivspolitik

Jeg glæder mig til at se jer! Anna Waldorff Weinholt 

Se kontaktinfo, kort og parkeringsmuligheder her >>